BABINO RESTAURANT PIZZERIA

Recentreview


3,5 stjerner ud af 1282 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Babino Restaurant Pizzeria. Vil du vide mere? Få mere at vide

27 nov 2022 at 18:42 Lidt forvirrende. De havde levering der tog 15-40 min. Der ville gå 90 min og blive leveret 18:05. Maden kom så 17:05. Næste gang ringer jeg til dem og spørger. Maden var fin.
18 nov 2022 at 20:23 Pizza+pomfritter skulle leveres efter 1 time, da der var gået 1 time ringer de og siger at der går 30min mere, og måske lidt mindre, derefter går der 45min før min mad kommer. Pomfritterne er slatne og pizzaen er halvkold.
12 nov 2022 at 19:21 Perfekt !!
6 nov 2022 at 18:08 Dejlig pizza. Super godt. Tak!!
18 okt 2022 at 21:12 Super godt tak
17 okt 2022 at 20:21 Smagte fint.
15 okt 2022 at 5:49 Virkelig dårlig mad- de formår at lave en pizza der ikke smager af noget
4 okt 2022 at 3:11 Der stod at maden ville blive leveret efter 90 minutter. Derfor var jeg ude med hunden indtil 50 minutter efter da havde budet været forbi og lagt pizzaen udenfor så kom hjem til en kold pizza i en våd pose og fik ingen drikkevarer
16 sep 2022 at 18:51 Maden smagte ikke er noget have bestil to pizzaer ananassen på den ene smagte ikke af noget den anden smagte meget surt
9 sep 2022 at 19:05 Maden kom hurtigt og den smagte godt.
5 sep 2022 at 23:42 Gode pizzaer !!!
25 aug 2022 at 22:21 We didn’t receive the beers we ordered