BABINO RESTAURANT PIZZERIA

Recentreview


3,5 stjerner ud af 1303 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Babino Restaurant Pizzeria. Vil du vide mere? Få mere at vide

11 mar 2023 at 19:34 Maden var super lækker og frisk
10 mar 2023 at 22:00 Lækkert
2 mar 2023 at 13:13 Lækkert mad
24 feb 2023 at 8:13 Leverings tider passer på ingen måde- når man har bestilt så står der 90min men det kommer efter halv time.. svært at planlægge efter.. pizza smagte af dej og salt.
10 feb 2023 at 18:35 mad før tid, men det var lidt kedelig pizza
8 feb 2023 at 6:41 Perfekt som altid
2 feb 2023 at 16:04 Super lækkert som altid. Tak!
2 feb 2023 at 8:00 Da jeg købte pizza derfra sidste gang gav jeg 15% drikkepenge i forskud, og fik pizzaen 50min før tid. Denne gang gjorde jeg det samme, men nu gik der 1 time, og pizzaen var kedelig og pomfritterne var koldetror det er lidt dumt at give drikkepenge!
29 jan 2023 at 20:23 Synd man ikk kan vedhæfte billeder . Sikken omgang møg. Alt fyldet lå i det ene hjørne af pizza bakken. Kold og dyr mad. Bestilte kl 17.50 og maden kom 20.15
14 jan 2023 at 19:43 2 timer om levering. Mangler en pizza og leveringsmanden var ubehøvlet og idiotisk. Han blev ved med at ringe og sige at han var her, men det var han ikke. Han kunne ikke finde nr 17. men han hævdede at stå foran nr 19. Hvilket ikke var sandt.
30 dec 2022 at 8:12 Maden kom ca 30 min før tid så klart plus, men vi blev rigtig dårlige af de "Gratinerede rejer" så det ødelagde reste af aftnen og appetiten...
28 dec 2022 at 20:04 Vi bestilte 4 forskellige pizzaer. Alle pizzaerne var kedelige smagsløse og kolde. Bestiller ikke derfra mere.